Et salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Etleri bir tencerede haşlayın ve süzün. Süzülen etleri bir kaseye alın. Üzerine küp doğranmış kornişon turşuyu, yuvarlak doğranmış arpacık soğanı, uzun doğranmış kırmızı biber ve sivri biberleri, elle koparılmış semizotu ve kıyılmış maydanozu ilave ederek, harmanlayın. Ayrı bir yerde sos için, zeytinyağı, taze sarmısak, limon suyu, nar ekşisi, koruk ekşisi, hardal, tuz, karabiber ve kekiği çırparak sos hazırlayın. Kasedeki salatanın üzerine gezdirin. Harmanlayın ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL