Sofra

8 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet hazır pandispanya
    (iki katlı)
    Bir buçuk su bardağı süt
    2 çorba kaşığı tozşeker
    Kreması için:
    1 paket labne peyniri
    1 su bardağı krema
    1 çay bardağı pudraşekeri
    Üzeri için:
    1 salkım üzüm
    3 adet kırmızı erik
    1 su bardağı frambuaz
Krema için labne peyniri, krema ve pudra şekerini iyice çırpın. Buzdolabına alıp, 30 dakika dinlendirin.Süt ve toz şekeri, şeker eriyene dek karıştırıp, pandispanyanın alt parçasını ıslatın. Üzerini dilimlenmiş üzüm, erik ve frambuazla süsleyin. Pandispanyanın diğer parçasını üzerine kapatın. Kalan sütlü
karışımla ıslatıp, soğuk kremayı yayın. Kalan meyvelerle süsleyin ve dilimleyerek servis yapın.