Taze Fasulyeli Cevizli Erişte
ORTA
6 KİŞİLİK
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sarmısakları reyhan ve zeytinyağı ile iyice karıştırın. Ceviz içi, pulbiber, kaşar peyniri, tuz ve karabiberi de katarak püre haline getirin. Patatesleri haşlayıp dörde bölün. Erişteleri bol suda 10-12 dakika haşlayıp, süzün. Taze fasulyeleri üçe bölüp, 15 dakika az suda haşlayın. Erişte, fasulye ve patatesi büyük birkaseye alıp, hazırladığınız püreyi üzerine dökün ve karıştırın. Bir tutam reyhan serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL