Sebzeli Erişte
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ÇİÇEKLERİNE ayrılmış brokoli ile kabağı bir tencereye alın ve az su ile 5 dakika haşlayıp, süzün. Kırmızıbiberin çekirdeğini çıkarın ve ince kıyın. Brokoli, kabak, kırmızı biber, kıyılmış sarmısak ve ortadan ikiye kesilmiş kiraz domatesi 1 çorba kaşığı zeytinyağında 1-2 dakika soteleyin. 5 su bardağı suyu tencereye alın ve kaynatın. Kaynayınca tuz ekleyin ve erişteyi katın. 8 dakika pişirdikten sonra süzün. Tencereye kalan 2çorba kaşığı zeytinyağı ile sebzeyi katın. Üzerine erişteyi ekleyin ve tüm malzemeyi karıştırıp, sıcakolarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL