Pesto Soslu, Siyah Zeytinli Parmesanlı Spagetti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MAKARNAYI 9 dakika haşlayıp süzün. Bir kenarda ılınmaya bırakın. Bu arada sosu hazırlamak için fesleğenleri yıkayıp ayıklayın. Dolmalık fıstıkları tavada pembeleşene kadar soteleyin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Zeytinyağı ve fesleğenleri ekleyip karıştırın. Blendırda püre haline getirin. Spagettiye pesto sos, çekirdekleri çıkarılmış zeytin ve parmesanı ekleyip karıştırın. Dolmalık fıstık ve fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL