Mandalinalı Ravioli
Malzemeler
Yapılışı
-
1
HAMUR için tüm malzemeyi geniş bir kaba alıp yoğurun ve 1 saat buzdolabının alt rafında dinlendirin. Harç için mandalina suyu, glikoz ve tozşekeri kaynatın. Ocaktan alıp üzerine rendelenmiş kuvertür çikolata ve zarları temizlenip doğranmış mandalinayı ekleyin. Dinlenen hamuru ince açın. Hamurun yarısına, aralıklarla harç yerleştirin. Yumurta sarısını çırpıp, hamurun diğer yarısına sürün. Boş hamur parçasını diğer parçanın üzerine kapatın. Kalıp yardımıyla parçalar kesip, geniş bir tepsiye yerleştirin. Üzerini streç filmle kaplayıp, 30 dakika buzdolabının alt rafında dinlendirin. Daha sonra kaynayan suyun içinde 5 dakika haşlayıp, çıkarın. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL