Acı Soslu Sebzeli Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencerede kaynattığınız tuzlu suda makarnaları 10 dakika haşlayın. İyice süzdükten sonra servis tabağına alın. Kızdırılmış sıvıyağ'ın içine küp şeklinde doğranmış patlıcan, kırmızı biber ve sivri biberleri atın. Sebzeler pembeleşene kadar soteleyin. Kiraz domates ve mısırı ilave edin. 1-2 defa çevirdikten sonra ocağın altını kapatın. Sos için, kızdırılmış sıvıyağ'ın içine rendelenmiş domatesi, pulbiberi ve karabiberi katıp karıştırın. İnce kıyılmış fesleğen ve tuzu ilave edin. 1-2 taşım kaynatın. Makarnanın üzerine önce sebzeli karışımı, sonra domatesli sosu gezdirin. En üste de rendelenmiş kaşar peyniri serptikten sonra sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...