125 gram tereyağı
1 su bardağı toz şeker
2 adet yumurta
2 çay kaşığı vanilya
1/2 su bardağı eritilmiş sütlü çikolata
3/4 su bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1/2 çay kaşığı tuz
1 su bardağı sütlü çikolata parçaları
Erittiğiniz tereyağını bir kabın içerisine alın. 1 su bardağı şekeri de ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar çırpın. Yumurta ve vanilya ekleyin. Çırpmaya devam edin. Üzerine yarım su bardağı eritilmiş çikolatayı ekleyin. Daha sonra un, kakao ve tuzu da ekleyerek bir spatula yardımıyla karıştırın. Son olarak 1 su bardağı çikolata parçalarını ekleyin ve karıştırın. Pişirme kabınıza yaydıktan sonra önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dakika pişirin.