Brownie Tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Erittiğiniz tereyağını bir kabın içerisine alın. 1 su bardağı şekeri de ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar çırpın. Yumurta ve vanilya ekleyin. Çırpmaya devam edin.
-
2
Üzerine yarım su bardağı eritilmiş çikolatayı ekleyin. Daha sonra un, kakao ve tuzu da ekleyerek bir spatula yardımıyla karıştırın.
-
3
Son olarak 1 su bardağı çikolata parçalarını ekleyin ve karıştırın. Pişirme kabınıza yaydıktan sonra önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL