Yufkalı Şiş Kebap
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KEBAP için kıyma, soğan, maydanoz, kırmızı biber, ezilmiş sarmısak, tuz ve karabiberi iyice yoğurun. Düz bir zemin üzerinde elinizle yuvarlayarak, büyük bir rulo yapın. Ruloyu buzdolabında 3 saat dinlendirin. Yufkaları düz zemin üzerine, üst üste, aralarına sıvıyağ sürerek yayın. Dört kenarını içe doğru katlayıp, büyükçe bir kare elde edin. Yufkanın bir kenarına kebabı yerleştirip, rulo şeklinde sarın. Daha sonra dilimleyip, şişe geçirin. Izgarada pişirip, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL