Sofra

2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    2 adet tavuk göğsü
    200 gram kuzu eti (but kısmından)
    4 çorba kaşığı tereyağı
    1 adet tırnak pide
    4 çorba kaşığı rendelenmiş domates
    200 gram yoğurt
    Tuz, karabiber
    Üzerine:
    2 çorba kaşığı tereyağı
    Bir tutam toz kırmızıbiber
    1 adet domates
    2 adet sivri biber
Tavuk göğsü ve kuzu etini ızgarada pişirdikten sonra incecik dilimleyin. 4 çorba kaşığı tereyağını kızdırıp kuşbaşı doğradığınız pideyi kıtır kıtır olana kadar kavurun. Üzerine rendelenmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin. Pideler domates suyunu çekene kadar pişirin ve servis tabağına alın. Tuz eklediğiniz yoğurdu üzerine yayıp dilimlediğiniz etleri üzerine yerleştirin. Tereyağını kızdırıp içine toz kırmızıbiberi ekledikten sonra tabağın üzerine gezdirin. Közlenmiş domates ve biberle süsleyerek servis yapın.