MALZEMELER
500 gram kuzu şiş
1 fincan süt
2 adet kuru soğan
Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı salça
500 gram ıspanak
2 çorba kaşığı mısırözü yağı
1 çorba kaşığı önceden kavrulmuş un
3 adet orta boy domates
Tuz,
karabiber,
kekik
Limon suyu,
çöp şiş
Etin üzerine süt, rendelenmiş soğan, zeytinyağı, tuz, karabiber, salça, kekik, 1 tatlı kaşığı limon suyu koyun ve 1 gece bekletin. Ertesi gün ıspanağı yıkayıp ince ince kıyın. Ayrı bir yerde küp doğranmış soğanı mısırözü yağı ile kavurun. Ispanakları ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Unu ilave edin. Biraz daha kavurup, blendırdan geçirerek püre yapın. Bir tavaya yağı alın. Domatesleri 1 parmak kalınlığında dilimleyerek kızartın. Servis tabağının kenarına dizin. Bu arada etleri şişlere dizin. Izgarada pişirin. Tabaktaki domateslerin ortasına yeşil püre yayın. Üzerine şişleri koyup, konserve mısır ve taze biber çeşitleriyle servis yapın.