Tavuk Köftesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUKLARI haşlayıp didikleyin. Robottan geçirip kıyma haline getirin. Rendelenmiş soğan, yumurta, un, köri ve tuzu kıymaya ekleyip yoğurun. Mantarları dilimleyip tereyağında soteleyin. Maydanozları ince ince kıyıp mantar ve kaşar peyniri rendesi ile karıştırın. Yoğurduğunuz köfte harcını düz bir zeminde elinizle bastırarak açın. Mantarlı harcı içine yayın. Kenarlarından birleştirerek kapatın. Yağlı fırın kabına yerleştirip üzerine fırçayla sıvıyağ sürün. 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL