Sucuklu Kurufasulye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KURUFASULYEYİ bir gece bol suda dinlendirin. Ertesi gün fasulyeyi süzün. Soğanı küp doğrayıp, sıvıyağda çok hafif soteleyin. Kurufasulyeyi tencereye alın. Salça, tuz ve üzerini iki parmak geçecek kadar su ekleyip, orta ateşte, fasulye yumuşayana dek pişirin. Dilimlenmiş sucuğu ilave edip, 5 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...