Pekmezli Kuzu Gerdan
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TEREYAĞINI bir tavada eritip kuzu gerdanları önlü arkalı kızartın. Daha sonra bir tencereye aktarın. Soğanları
piyazlık doğrayıp tavada kalan tereyağında rengi dönene kadar kavurun. Üzerine pekmez, tarçın, yenibahar ve tuz
ekleyin. Bir iki çevirin ve etin üzerine dökün. Tencereye kuzu gerdanların üzerini geçecek kadar sıcak su ilave
edin. Kapağını kapatın ve azaldıkça su ekleyerek et yumuşayana kadar pişirin. Kekik ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL