6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet kuzu kol (6 parçaya ayrılmış)
    Yarım paket margarin
    1 bağ pazı
    1 demet taze soğan
    5 su bardağı su
    2 adet yumurta
    100 gram un
    150 gram sıvıyağ
    2 tatlı kaşığı tuz
    50 gram tereyağı
ETLERİ yıkayıp, önceden içine margarin konulmuş tencereye alın. Pazıları doğrayıp, ince kıyılmış taze soğan ilavesi ile etlerin üzerine koyun. 5 su bardağı su ekleyin. 2 tatlı kaşığı tuz koyup, tencerenin ağzını kapatın. Pişmeye bırakın. Ayrı bir tencereye 2 adet yumurta ve un ilave edip çırpın. Orta hararetli ocağın üzerine koyun ve diğer tencerede pişen etin suyundan üzerine dökün. Bir taşım kaynayıncaya kadar bekletin. Kaynayan etleri bir tepsiye dizin. Pazılı harcı üzerine kapatın. En üste un ve yumurta karışımını koyun. 50 gram tereyağını da üzerine koyarak, 100 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika dinlendirin.