Sos için kırmızı soğanı halka şeklinde dilimleyin. Halkaları birbirinden ayırın. Teflon tavada çok az sıvı yağ ekleyerek, hafifçe yumuşayıncaya kadar soteleyin. Soğanların üzerine 1 su bardağı balzamik sirkeyi ekleyin. Sirke yarı yarıya azalana dek kaynatın. Başka bir tencerede mısır özü yağında unu pembeleştirin. Et suyunu azar azar ve sürekli karıştırarak, ilave edin. Şeker ve tuzu ekleyin. Karışımı süzgeçten geçirerek, başka bir kaba aktarın. Önceden hazırladığınız kırmızı soğanlı balzamik sirkeyi süzerek, ekleyin. Sosa tuzsuz tereyağı ekleyerek, bir kenarda bekletin. Temizlenmiş bonfileyi Sos için kırmızı soğanı halka şeklinde dilimleyin. Halkaları birbirinden ayırın. Teflon tavada çok az sıvı yağ ekleyerek, hafifçe yumuşayıncaya kadar soteleyin. Soğanların üzerine 1 su bardağı balzamik sirkeyi ekleyin. Sirke yarı yarıya azalana dek kaynatın. Başka bir tencerede mısır özü yağında unu pembeleştirin. Et suyunu azar azar ve sürekli karıştırarak, ilave edin. Şeker ve tuzu ekleyin. Karışımı süzgeçten geçirerek, başka bir kaba aktarın. Önceden hazırladığınız kırmızı soğanlı balzamik sirkeyi süzerek, ekleyin. Sosa tuzsuz tereyağı ekleyerek, bir kenarda bekletin.