MALZEMELER
1 adet kereviz yaprağı
1/4 adet havuç
1 diş sarmısak
Yarım soğan
3 su bardağı su
1 adet dana kaburga (250 gram)
2 adet patlıcan,
1 dal taze kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tutam tuz,
karabiber
1 çay kaşığı limon suyu
Derin bir kaba su, soğan, sarmısak, havuç, kereviz yaprağını koyun. Bu malzemeye kaburgayı ekleyip, yumuşayana kadar pişirin. Sudan aldığınız kaburgayı, 180 derece fırında hafifçe kızartın. Patlıcanları ızgarada közleyin ve kabuklarını soyun. 2 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber ve limon suyu ekleyerek, patlıcanları lezzetlendirin. Servis tabağına aldığınız patlıcanın üzerine, kaburgayı koyup, kekikle süsleyerek servis yapın.