Etleri dövüp üstlerine tuz ve karabiber serpin. Her dilimin üzerine çemen sürün ve rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Hazırladığınız etleri rulo yapın ve kürdanla tutturun. Teyağını eritip ruloları arkalı önlü kızartın. Etler suyunu çekince üzerine 1 su bardağı et suyu ya da sıcak su ekleyin. Kapağı kapalı olarak 30 dakika orta ateşte pişmeye bırakın. Püre için bezelyeyi haşlayıp robottan geçirin ve kenara alın. Patatesleri haşladıktan sonra soğutun ve ikiye kesip derin bir kaba alın. Üzerine tereyağı, sıcak süt, kaşar peyniri, tuz ve karabiber ekleyip ezin. Patates püresini ezilmiş bezelyenin üzerine ekleyip karıştırın. Pişen etleri tavadan aldıktan sonra kalan suya, bir çay bardağı suda açılmış nişastayı ekleyin. Birlikte birkaç dakika pişirin.
Hazırladığınız sosun yarısını servis tabağına dökün. Üzerine etleri ve püreyi koyun. Kalan sosu da üstlerine
gezdirin. Kekik ve pulbiber serperek servis yapın.