MALZEMELER
1 dilim balkabağı
500 gram kuşbaşı dana eti
10 adet arpacık soğan
3 diş sarmısak
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı su
4 dal taze soğan
2-3 dal kıyılmış maydanoz
Yeteri kadar tuz
ETİ tencereye alıp, üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin. Et iyice haşlanınca fazla suyunu süzüp kenara alın. Başka bir tencerede kabukları temizlenmiş soğan, sarmısak ve irice küp doğranmış balkabağını sıvıyağda iyice soteleyin. Salça ve eti ilave edip, sotelemeye devam edin. Su ekleyip, kabaklar yumuşayana dek pişirin. Tuz ve iri doğranmış taze soğan ekleyin. 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın. Üzerine maydanoz serpip, sıcak olarak servis yapın.