Antrikot
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Antrikotu, sos malzemesine bulayıp, derin dondurucuda 1 gece bekletin. Ertesi gün, eti dondurucudan çıkarın. Bu arada soğan ve domatesi ikiye bölün. Kabağı ve patlıcanı alacalı soyup, üçer dilim çıkarın. Soğanı, domatesi, mantarı, kabağı, patlıcanı ızgaraya atıp közleyin. Sebzeleri ızgaradan almaya yakın, 300 derecede ısıtılmış ızgaraya eti koyun. 2 dakika sonra ters tarafını çevirip diğer tarafını da 2 dakika pişirin. Tahtanın üzerinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL