MALZEMELER
1 adet ramazan pidesi
1 çorba kaşığı un
3 adet domates
7 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı süt
100 gram beyaz peynir
20 adet siyah zeytin
5 adet sivri biber
200 gram kaşar peyniri
Tuz, karabiber, kekik, pul biber
Üzerine: 2 çorba kaşığı zeytinyağı
PİDENİN kenar kısımları kalacak şekilde, bıçağın ucuyla iç kısmını kesip, çıkarın. Un serpilmiş fırın tepsisine yerleştirin. 2 adet domatesin kabuklarını soyun ve rendeleyin. 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile birlikte bir tavada suyunu çekene kadar pişirin. Süt ekleyip, karıştırın ve karışımı pidenin ortasına yayın. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirinin yarısı, beyaz peynir, çekirdekleri çıkarılmış zeytin ve kıyılmış sivri biberi yerleştirin. Üzerine halka doğranmış 1 adet domates koyup, kalan kaşar peyniri, tuz, karabiber, kekik ve pul biber serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerine zeytinyağı sürün ve dilimleyerek, sıcak olarak servis yapın.