Tarif Ara
Tarif Ara
#Hamburger
#Etler
#Sebzeler
#Balık
#Dünya Mutfağı
#Pastalar
#Çorbalar
#Yöresel
#Hamur İşleri
Giriş Yap
Üye ol
GİRİŞ YAP
ÜYE OL
TARİFLER
Öğünler
Malzemeler
Fonksiyonel
Mevsim & Özel Gün
Türk ve Dünya Mutfağı
Özel Beslenme
Pişirme Yöntemleri
Kahvaltı & Brunch
Akşam Yemeği & Ana Yemekler
Atıştırmalık
Salata
Garnitür
Çorba
Ekmek
İçecekler
Tatlılar
Hamur işi
Sandviç
Zeytinyağlılar
Çeşniler ve Soslar
Diğer
;
Süt ve Süt Ürünleri
Meyveler
Sebzeler
Yumurta
Kırmızı Et
Tavuk
Deniz Ürünleri
Aromalı bitkiler ve baharatlar
Şeker ve şuruplar
Bakliyatlar
Kuruyemiş
Nişasta
Un
;
3-Malzemeli
5-Malzemeli
Tek Tencere
Pratik & Hızlı
30 Dakika
Ekonomik
Al & Götür
Ekmek Üstü
Tek tabak
Kase
;
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Ramazan
Kurban Bayramı
Sevgililer Günü
Anneler Günü
Yılbaşı
Doğum Günü
Partiler
Maç Akşamı
;
Türk
Akdeniz
Meksika
Afrika
Amerika
Uzak Doğu
Avustralya
;
Şekersiz
Glutensiz
Vegan
Vejeteryan
Diyet
Çocuk
;
Ağır ateşte
Kızartma
Buharda
Izgara
Air Fryer
Fermente
Kavurma
Barbekü
Soteleme
Güveçte
Fırında
;
KÜLTÜR
Sofra Akademi
Gastronomi Trendleri
Gastronomi Tarihi
Tarım ve üretim
Faydalı Bilgiler
Pratik Bilgiler
WELL-BEING
Gastrosinema
Röportaj
EKİPMAN & STİL
Ekipman
Mutfak ve Dekorasyon
Sofra ve Tasarım
YEME-İÇME
Yurt içi
Yurt dışı
İstanbul
Ankara
İzmir
SOFRA TV
Youtube
Instagram
Öğünler
Diğer
Pembe krik krak
Pembe Krik Krak
KOLAY
Malzemeler
6 su bardağı un
1 su bardağı su
Yarım su bardağı havuç suyu
Yarım su bardağı vişne suyu
1 çorba kaşığı tuz
2 çorba kaşığı tozşeker
10 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
20 gram maya
Yapılışı
1
IlIk suya şeker ve mayayı koyup, mayanın kabarmasını bekleyin. Diğer malzemeleri ekleyin. İnce uzun çubuklar yapıp, yağlanmış tepsiye dizin. 180 derece fırında pişirin.
#
KOLAY
#
PEMBE KRİK KRAK
Sofra’da Bu Ay
Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Denemeden Geçmeyin
Lor peyniri
KOLAY
Kuymak
Mermer Yumurtalar (Marbled Eggs)
Limon turşusu