MALZEMELER
10 adet krep, 1 kg ıspanak
250 gram beyaz peynir
1 adet yumurta
1'er çay kaşığı karabiber ve tuz
ISPANAĞI yıkayıp tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzüp, soğuk sudan geçirin. Elinizle iyice sıkıp, derin bir kaba alın. Üzerine ufalanmış beyaz peynir, tuz ve karabiber ekleyin. Yumurtanın akını ve sarısını ayırın. Sarısını ıspanağa ilave edip karıştırın. İki adet krebi üst üste yerleştirin. Tüm yüzeyine ıspanaklı harçtan yayıp rulo şeklinde sarın. Kalan kreplere de aynı işlemi uygulayın. Dilimleyip, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Yumurta akını kar haline getirip, kreplerin üzerine koyun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.