MALZEMELER
4 adet kırmızı biber
1 adet büyük boy soğan
3 diş sarımsak
Bir buçuk su bardağı domates suyu
Üç buçuk su bardağı tavuk suyu
Tuz
Karabiber
Üzerine:
200 gram krema
15 dal frenk soğanı
1 adet küçük boy kırmızı biber
Kırmızı biberleri temizleyip irice doğradıktan sonra bir tencereye alın. Üzerine küp doğranmış soğan, kıyılmış sarımsak, domates suyu, tavuk suyu, tuz ve karabiber ekleyip 20 dakika pişirin. Pürüzsüz bir kıvam alana dek el blenderi ile çekin. Bir-iki taşım daha kaynatıp tabaklara aktarın. Üzerlerine birer çorba kaşığı krema koyun. Kırmızı biber ve frenk soğanını kıyıp karıştırın. Kremanın üzerine koyarak servis yapın.