Tofu Tatlısı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tofuyu kare şeklinde doğrayın. 1 çorba kaşığı karışık kuru meyve, yarım çay bardağı süt ve 4 tatlı kaşığı pekmezle birlikte, mikserle boza kıvamına gelene kadar karıştırın. Elde ettiğiniz harcı, küçük alüminyum kek kalıplarına boşaltarak, önceden ısıtılmış 175 derece fırında kızartın. Fırından çıkardıktan sonra, soğumaya bırakın. Kalıpları ters çevirerek servis tabağına alın. Üzerine pekmez gezdirip, kirazla süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL