Meyveli Jöle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Meyveleri yıkayıp süzün. Muzu dilimleyin. Orta büyüklükte bir cam kaseyi ıslatın. Meyveleri içine atıp üzerine jöleyi boşaltın ve karıştırın. Jöle oda sıcaklığında donduğu zaman keki kabın büyüklüğüne göre kesip meyveli karışımın üzerine kapatın. Bir gece buzdolabında bekletin. Servis yaparken kaseyi sıcak suyun içinde 1-2 dakika bekletin. Ters çevirerek servis tabağına çıkartın. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL