Meyveli Beyaz Şarap Jölesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Beyaz şarap ve tozşekeri bir tencereye alıp kısık ateşte arada bir karıştırarak ısıtın. Jelatini 1 su bardağı soğuk suda ıslatın. Jelatin yumuşadığında sudan çıkartıp şarap ve şeker karışımına ekleyin. Çilek, ahududu ve vişneleri ilave edip karıştırın. Karışımı istediğiniz bardaklara paylaştırın. Buzdolabında donması için 1-2 saat bekletip soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...