Meyveli Beyaz Şarap Jölesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Beyaz şarap ve tozşekeri bir tencereye alıp kısık ateşte arada bir karıştırarak ısıtın. Jelatini 1 su bardağı soğuk suda ıslatın. Jelatin yumuşadığında sudan çıkartıp şarap ve şeker karışımına ekleyin. Çilek, ahududu ve vişneleri ilave edip karıştırın. Karışımı istediğiniz bardaklara paylaştırın. Buzdolabında donması için 1-2 saat bekletip soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL