Kupta Kremalı Meyve Tarifi
Kupta kremalı meyve tarifi akşam yemekten sonra yiyebileceğiniz güzel bir tatlı. Kupta kremalı meyve nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İlk olarak kremayı hazırlamak için süt, çırpılmış yumurta, toz şeker, un ve vanilyayı bir tencereye alın. Devamlı karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Krema kaynayınca limon kabuğu rendesini ekleyip karıştırın. Karıştırarak soğutun. Kuplara 2-3 adet frambuaz,vişne ve çilek yerleştirin. Üzerine 2 çorba kaşığı krema paylaştırın.Üzerlerine ortadan ikiye kırılmış kedi dillerini yerleştirin. Tekrar meyve dizip üzerine krema yayın.Frambuaz, rendelenmiş çikolata ve nane ile süsleyin. Buzdolabında yarım saat bekletip soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL