Elmalı Tatlı Tarifi
Elmalı tatlı size hafifi bir tadı olan kekler elde ettirecektir. Elmalı tatlı nasıl yapılır öğrenip çayınızın yanında size eşlik edecek tatlar yapabilirsiniz.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yufkaları üçgen biçiminde kesin. İç kısımlarına fırça ile yağ sürün. Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin.Rendelenmiş elmayı, bal ve tarçın ile karıştırın. Yağladığınız yufkalara eşit miktarlarda bu karışımdan koyup,sarın. 200 derece fırında 25 dakika kadar pişirin. Üzerini pudraşekeri ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL