Sofra

1 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 su bardağı süt
    5 çorba kaşığı toz şeker
    Bir buçuk çorba kaşığı un
    2 adet yumurta
    Bir tutam vanilya
    1 adet milföy hamuru
    10-12 adet doğranmış çilek
    Üzerine:
    Pudra şekeri
Süt, 3 çorba kaşığı toz şeker, un, yumurta ve vanilyayı tencereye alın. Kaynayana dek karıştırarak pişirin. Hazırladığınız kremayı soğumaya bırakın. Milföy hamurunu merdane ile ince bir şekilde açın. Üzerine 2 çorba kaşığı toz şeker serpin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, hafif pembeleşene dek pişirin. Pişen milföy hamurunu 3 eşit parçaya bölün. Hazırladığınız kremayı iki parça milföyün üzerine sürüp, çilek yerleştirin ve üst üste koyun. Kalan son milföyü en üste yerleştirin. Pudra şekeri serpin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.