Çikolatalı Pudingle Meyve Serinliği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
1. Pakmaya Bitter Çikolatalı Puding'i ocaktan alınca servis kaselerinin yarısına kadar koyun ve soğumaya bırakın.2. Pelte malzemelerini bir tencereye aktarıp ocakta karıştırarak pişirin.*3. Kaynama başlayınca 3-4 dakika daha kaynatın. Ocaktan alınca, servis kaselerindeki pudinglerin üzerine dökün.4. Buzdolabında katılaşıncaya kadar soğutun. İsteğe görePakmaya Krem Şanti ve üzerinde taze nane yaprakları ilesoğuk servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL