Çikolatalı Pudingle Meyve Serinliği
ORTA
4 KİŞİLİK
Malzemeler
Yapılışı
-
1
1. Pakmaya Bitter Çikolatalı Puding'i ocaktan alınca servis kaselerinin yarısına kadar koyun ve soğumaya bırakın.2. Pelte malzemelerini bir tencereye aktarıp ocakta karıştırarak pişirin.*3. Kaynama başlayınca 3-4 dakika daha kaynatın. Ocaktan alınca, servis kaselerindeki pudinglerin üzerine dökün.4. Buzdolabında katılaşıncaya kadar soğutun. İsteğe görePakmaya Krem Şanti ve üzerinde taze nane yaprakları ilesoğuk servis edin.AŞÇININ NOTUEğer meyve parçaları katacaksanız, ocaktan aldıktan sonra pelteye ekleyebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL