Çikolatalı Pudingle Meyve Serinliği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1. Pakmaya Bitter Çikolatalı Puding'i ocaktan alınca servis kaselerinin yarısına kadar koyun ve soğumaya bırakın.
    2. Pelte malzemelerini bir tencereye aktarıp ocakta karıştırarak pişirin.*
    3. Kaynama başlayınca 3-4 dakika daha kaynatın. Ocaktan alınca, servis kaselerindeki pudinglerin üzerine dökün.
    4. Buzdolabında katılaşıncaya kadar soğutun. İsteğe göre
    Pakmaya Krem Şanti ve üzerinde taze nane yaprakları ile
    soğuk servis edin.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...