Çikolatalı Elmalı Toplar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ufalanmış bisküvi, rendelenmiş elma, kakao, tozşeker, tarçın ve cevizi karıştırın. Hazırladığınız malzemeden ceviz iriliğinde parçalar koparıp, yuvarlayarak toplar yapın. Üzerlerine muz dilimleri yerleştirin. Kürdanla tutturun. Ayrı bir yerde çikolata sos malzemesini, margarin hariç, tencereye alıp ocağa koyun. Isınınca margarini ilave edin. Muhallebi kıvamı alana kadar pişirin. Elmalı topların üzerine gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...