Cevizli Ve Peynirli Hurma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mikserle oda sıcaklığındaki krem peyniri 6-8 dakika yumuşayana ve akıcı krema haline gelene kadar çırpın. Hurmaları uzunlamasına kesip çekirdeklerini çıkarın. Diğer tarafta cevizleri dövüp bir tabağın içine yayın. Krema haline gelmiş peyniri şanti torbasına koyup hurmaların içini doldurun. İçi peynirle dolan hurmaların açık kalan peynirli kısmını cevize bulayın. Hazırladığınız hurmaları ayrı bir tabağa alarak misafirlerinize yemeğe başlamadan önce aperatif olarak sunabilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL