MALZEMELER
4 adet yufka
1 çay bardağı süt
1 çorba kaşığı
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
12 adet milföy hamuru
10-12 adet mantar
1 çay bardağı bezelye
Tuz
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet kemiği alınmış tavuk bonfile
Üzeri için:
1 adet yumurta sarısı
Bir çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Yufkaların üzerine süt ve 1 çorba kaşığı sıvı yağ karışımını sürerek, üst üste koyun. 12 adet kare kesin. Bu arada küçük doğranmış tavuğu tencereye koyup, suyunu çekene dek pişirin. 1 tatlı kaşığı sıvı yağ katın. Kavrulunca küçük doğranmış mantarları katın. Pişince ocaktan alıp, bezelye ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Hazırladığınız içi karelerin üzerine koyun. Milföy hamurlarının ortasını çay bardağı ile kesip, çıkarın. Kare hamurların uçlarından tutup, milföy hamurlarının delikli kısmından geçirin. Üzerine yumurta sarısı sürün. Rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış orta ısılı 190 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.