Tava Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Unun ortasını havuz gibi açıp, yaş maya, süt, yoğurt, sıvı yağ, tuz ve yumurta ekleyin. İyice yoğurup, iki eşit parçaya ayırın. Tava genişliğinde açıp, kenara alın. Harç için kıyılmış soğanı sıvı yağda soteleyin. Kıyma ekleyip sotelemeye devam edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Hamurun bir parçasını yapışmaz yüzeyli tavaya yerleştirin. Üzerine harç yayıp, ikinci hamurla kapatın. Kısık ateşte önlü arkalı kızartın. Dilimleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...