MALZEMELER
6 adet milföy hamuru
1 adet soğan
1 çorba kaşığı sıvıyağ
500 gram kuşbaşı kuzu eti
1'er adet havuç ve patates
1 su bardağı haşlanmış bezelye
1-2 adet kırmızı biber
1'er çay kaşığı tuz ve karabiber
1 adet yumurta sarısı
Harcı için soğanı küp doğrayıp, sıvı yağda soteleyin. Eti ilave edip, kavurmaya devam edin. Üzerine küp doğranmış havuç, patates ve bezelyeyi ekleyin. Kıyılmış kırmızı biber ilave ettikten sonra havuç yumuşayana dek kavurun. Tuz ve karabiber ekleyip, ocağın altını kapatın ve soğumaya bırakın. Kare şeklindeki milföylerin ortalarına 1 çorba kaşığı harçtan pay edin. Köşelerini ortada birleştirip, ters çevirerek fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında, hafif pembeleşene dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın