Şeftalili Çörek
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Ekmek hamurlarına toz şekeri ekleyip yoğurun. Üzerini nemli bezle örtüp, 1 saat kadar bekleterek kabarmasını sağlayın. Hamuru 22 cm'lik yağlanmış kalıba bastırarak yayın. Şeftalileri dilimleyip hamurun orta kısmına yerleştirin. Şeftalilerin üzerine esmer şekeri serpin. Hamurun açıkta kalan kenarlarına fırçayla yumurta sarısını sürün. Üzerine susam serpin. 200 derece fırında altın sarısı olana kadar pişirin. Ilıkken dilimleyerek servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL