MALZEMELER
Hamur için:
1 kg un
Yeteri kadar ılık su
Tuz
250 gram mısır unu
İçi için:
İki buçuk su bardağı haşlanmış kuru fasulye
1 litre süt
1 su bardağı sıvı yağ
Üzerine:
1 çay bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
Hamur için un, ılık su ve tuzu kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparın. Her bir bezeyi pasta tabağı büyüklüğünde açın. Her yufkanın üzerine bir buçuk çorba kaşığı mısır unu serpin. Yufkaları yapışmaz yüzeyli bir tavada tek tek önlü arkalı kızartın. Diğer tarafta kuru fasulyeyi ezip sütle karıştırın. Yufkaları yerleştireceğiniz tepsiyi yağlayın. 2 adet yufkayı tepsiye yayın. Üzerine kuru fasulyeli karışımdan koyun. 1 çorba kaşığı sıvı yağ gezdirin. Her yufkanın arasına kuru fasulyeli karışımdan koyup, sıvı yağ gezdirin. Bütün malzeme bitene kadar işlemi tekrarlayın. En üstte kalan yufkanın üzerine süt ve sıvı yağ sürün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyerek servis yapın.