MALZEMELER
4 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet patates
10-15 dilim ince kıyılmış salam
1 paket krema,
4 adet yumurta
2 çorba kaşığı un
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
3-4 dal dereotu, tuz, karabiber
Zeytinyağını bir tavaya alıp küp doğranmış patatesleri üzerine ekleyin. 5 dakika kavurduktan sonra, salamları tavaya ilave edin. Salamlar kavrulduktan sonra ocaktan alın. Kremayı derin bir kaba alıp üzerine yumurtaları ekleyip çırpın. Un, rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış dereotu, tuz ve karabiber ilave edin. Kavurduğunuz patatesli salamlı karışımı da üzerine ekleyip karıştırın. Harcı yağlamış kalıplara döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Arzunuza göre sade ya da reçel eşliğinde servis yapın