Mantarlı Milföyler
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mantarların zarını soyun ve incecik doğrayın. Kıyılmış soğanla birlikte bir tavaya alın. Tuz, karabiber ve pul biber ekleyip, kısık ateşte 5 dakika soteleyin. Ocaktan alın ve krema ilave edin. Milföylerin ortasına mantarlı harçtan koyun. Kenardaki açık kısımlara yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında börekler kabarana kadar pişirin. Tepsiyi fırından çıkarıp, kaşar peyniri serpin. Tekrar sıcak fırında kaşar eriyene kadar tutun ve çıkarın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL