MALZEMELER
4 adet baklava yufkası
150 gram kavurma
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet orta boy soğan
2 adet sivri biber
1 çay bardağı kıyılmış ceviz
Tuz
karabiber
pul biber
Tereyağını bir tavaya alıp, eritin. Rendelenmiş soğanı koyup, 2 dakika kavurun. Küp kesilmiş kavurma, kıyılmış sivri biber, ceviz, tuz, karabiber ve pul biber ekleyip, tüm malzemeyi 5 dakika kavurun. Tavayı ocaktan alın ve soğutun. Baklavalık yufkanın birini düz bir zemine serin ve 4 parmak genişliğinde uzun şeritler kesin. Uç kısmına kavurmalı harçtan koyup, muska şeklinde sarın. Diğer 3 adet yufkayı da aynı şekilde hazırlayın. Börekleri yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.