İç malzeme için, ayçiçek yağı bir tavaya alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene dek kavurun. Üzerine kıymayı ilave edin ve birlikte soteleyin. Bulguru katıp, tavanın kapağını kapatın ve kısık ateşte bulgur yumuşayana dek bekletin. Ocaktan alıp, ceviz, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırın.
1 su bardağı sıcak suyun içine tereyağını katıp, eritin. Düz bir zemine serdiğiniz yufkanın üzerine bu karışımdan sürün. Yufkayı önce + şeklinde dörde bölün. Daha sonra her parçayı bir kez daha bölerek 8 parça elde edin. Her parçanın geniş kısmına biraz kıymalı harç koyup, sigara böreği sarar gibi sarın. Kızgın yağda kızartıp servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.