Guritsa Supleta (Fırında Mayonezli Tavuk Göğsü, Pilav ile)

Guritsa Supleta (Fırında Mayonezli Tavuk Göğsü, Pilav ile)
Tavuk göğüslerini fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine domates dilimleri yerleştirin. Üzerine mayonez gezdirin. Tepsiye ince kıyılmış kereviz yapraklarını yayın. Üzerine 1 su bardağı su gezdirin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 30 dakika pişirin. Siyah Alman ekmeklerini, ekmek kızartma makinasında kızartın. Servis tabağına alın. Üzerine fırın tepsisindeki sostan gezdirin. Tavuk göğüslerini ekmeklerin üzerine yerleştirin. Pilav ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...