Viyana Usulü Tavuk Şnitzel

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TAVUK bonfileleri streç film veya ince bir bir naylon arasında iyice dövün. Unu bir tabağa, galeta ununu
    başka bir tabağa alın. Yumurtaları çatal yardımıyla çırparak onu da derin bir kaba alın. Ayrı tabaklara aldığınız
    galeta unu ve yumurtaya yeteri kadar karışık baharat ve tuz ekleyin. İncelttiğiniz tavuk bonfileyi önce una
    sonra yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayarak tekrar streç film arasına alarak yeniden inceltin. İnceltme
    sırasında malzemenin tavukla iyice özdeşleşmesini sağlayın. Kızdırılmış yağda bonfilelerin iki tarafını 2-3
    dakika kızartın. Patates salatası ve ince kıydığınız maydanoza batırılmış yarım limon ile servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.