Salamlı Tavuk Sarması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK etlerini bir kaba aktarıp, üzerine zeytinyağı, rendelenmiş sarmısak ve baharatları katıp harmanlayın. Tavuk etlerinin arasına salamları yerleştirip, rulo şeklinde sarın. Fırın tepsisine dizip üzerini folyo kağıdı ile kapatın. 180 derece fırında 1 saat pişirin. Bu arada sosu için, yağda unu kavurun. Unun rengi dönünce üzerine sütü ekleyip, karıştırarak koyulaşana dek pişirin. Tavukları fırından çıkarıp, üzerlerine sos dökün. Ardından rendelenmiş kaşar peynirini serpip, tekrar fırına verin. 25 dakika daha pişirdikten sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL