Hardal Soslu Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    TAVUK butlarını tuzlayın. Sıvıyağı bir tavaya alın. Butları hafifçe kızartın. Taze soğanları ince ince doğrayın. 2 çorba kaşığı tereyağını bir tencerede eritin. Taze soğanları yağda birkaç kez çevirin. Unu ilave ederek1 dakika daha kavurun. Hardal ve tavuk suyunu ekleyip bir taşım kaynatın. Butları tencerenin içindeksosa yatırın. Kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. Tuz ve karabiber ekleyip servis tabağına alın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    