Hardal Soslu Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK butlarını tuzlayın. Sıvıyağı bir tavaya alın. Butları hafifçe kızartın. Taze soğanları ince ince doğrayın. 2 çorba kaşığı tereyağını bir tencerede eritin. Taze soğanları yağda birkaç kez çevirin. Unu ilave ederek1 dakika daha kavurun. Hardal ve tavuk suyunu ekleyip bir taşım kaynatın. Butları tencerenin içindeksosa yatırın. Kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. Tuz ve karabiber ekleyip servis tabağına alın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL