Hardal Soslu Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TAVUK butlarını tuzlayın. Sıvıyağı bir tavaya alın. Butları hafifçe kızartın. Taze soğanları ince ince doğrayın. 2 çorba kaşığı tereyağını bir tencerede eritin. Taze soğanları yağda birkaç kez çevirin. Unu ilave ederek
    1 dakika daha kavurun. Hardal ve tavuk suyunu ekleyip bir taşım kaynatın. Butları tencerenin içindek
    sosa yatırın. Kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. Tuz ve karabiber ekleyip servis tabağına alın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...