Fırında Hindi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    HİNDİ göğsünü haşlayıp çok ince didikleyin. Kerevizi rendeleyip, yapraklarını ince ince kıyın. Hindi etine ekleyip karıştırın. Bayat ekmeği blendırdan geçirin. Baharatlar öi ince kıyılmış maydanozla birlikte hindi karışımına ekleyin. Yumurta aklarını mikserle çırparak kar haline getirip hindili karışıma ekleyin. Karıştırın. Karışımı kağıttan kalıplara paylaştırın. 180 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...