Dil Peynirli Fırında Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİ kuşbaşı doğrayın. Sıvıyağı bir tavaya alıp tavuk eti ve patatesi üzerine ekleyin. Yarı yarıya yumuşayana dek sote edin ve ocaktan alıp, ılınmaya bırakın. Kuru domatesleri dörde bölün. 10 dakika sıcak suda bekletin ve süzün. Tavuklu karışımın üzerine küp doğranmış dil peyniri, kuru domates, yapraklarına ayrılmış biberiye, tane karabiber ve tuz ekleyip, harmanlayın. Daha sonra porsiyonluk fırın kaplarına aktarın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında tavuk eti yumuşayana dek pişirip ocaktan alın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...