Cipsli Tavuk Butları

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATES cipsini derin bir kabın içinde ufalayın. Tavuk butlarının derilerini çıkarıp, bir kaba alın. Üzerine su ve tuz ekleyin. İçinin daha iyi pişmesi için bu şekilde 1 gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün suyunu süzüp, una bulayın. Yumurta akı ve sütü bir kapta karıştırıp, unlu tavuğu önce bu karışıma sonra cipse buladıktan sonra fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...