Cipsli Tavuk Butları
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATATES cipsini derin bir kabın içinde ufalayın. Tavuk butlarının derilerini çıkarıp, bir kaba alın. Üzerine su ve tuz ekleyin. İçinin daha iyi pişmesi için bu şekilde 1 gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün suyunu süzüp, una bulayın. Yumurta akı ve sütü bir kapta karıştırıp, unlu tavuğu önce bu karışıma sonra cipse buladıktan sonra fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL