Biberiyeli Soğanlı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BİBERİYE yapraklarını saplarından ayırın. Soğanları temizleyip dörde bölün ve geniş bir kaba alın. Üzerine, biberiye, tavuk, sıvıyağ, tane biber ve tuz ilave edip harmanlayın. Bir fırın pişirme torbasına unu koyun ve sallayarak tüm iç yüzeyini kaplamasını sağlayın. Tavuklu karışımı torbaya doldurun. Bir fırın tepsisine yerleştirip, üzerine çatalla birkaç delik açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 50 dakika pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL